A KLAE sztori

Agyagozzunk együtt!

Az agyag megmunkálásának folyamata természetes stresszoldóként működik. A friss agyag érintése, illata stimulálja az érzékszerveket, a kezeink használata pedig segít kizárni a külvilágot és ellazulni. Az öngondoskodás felszabadítóan egyszerű módja, a kreatív önkifejezés ősi eszköze.

…ráadásul a végén megszületik egy tárgy, amibe belegyúrhattál mindent: az érzéseidet, a játékosságodat, és igen, az óvatos, talán kicsit girbegurba kéznyomaidat is. Ettől lesz igazán a tiéd, a saját kreativitásod eredménye és egy különleges emlék, ami újra és újra felidézi benned az alkotás élményét.

kipróbálom

Ha - hozzánk hasonlóan - te is sok száz órát töltöttél már el a képernyő előtt olyan preziket, leveleket vagy riportokat bindzsizve, amik aztán egy mozdulattal tűntek el a címzettek lomtárában, érteni fogod, miért olyan jóleső érzés, amikor azonnal a kezedben tarthatod a munkád gyümölcsét.

Mindezt úgy, hogy közben az otthonodból sem kell kimozdulni, ha nem akarsz. 

Ha vágysz arra, hogy kizökkenj a napi mókuskerékből, kicsit újra gyereknek érezhesd magad és a saját kezeddel alkoss valami maradandót, nagyon fogod szeretni.

megnézem
női kéz tart egy téglányi méretű levegőn száradó agyagtömböt

…de mi az a KLAE? 

Az összecsengés az angol clay, azaz agyag szóval nem véletlen: a KLAE (ejtsd: klé) készletek alapja egy könnyen kezelhető, természetes, levegőn száradó agyag. Az ebből készült tárgyakat nem kell kiégetni, tehát nem baj, ha nem áll egy izzó kemence a nappalid közepén. 

A készletekben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet az alkotás során: adunk agyagot, eszközöket, festéket, ecseteket és inspirációt, hogy nyugodtan, kényelmesen, a saját tempódban ismerkedhess meg az agyagozás világával.

belevágok

Piszkold be a kezed a KLAE készletekkel, és tölts el pár önfeledt órát a színek, formák és szabad ötletek világában!

KLAE - gyúrd bele magad!