Gyúrj és önts: alkoss saját szójagyertyát!

Bemutatkozik a KLAE Candle Kit

A KLAE Candle Kit mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a saját, egyedi gyertyád elkészítéséhez - az első lépéstől az utolsóig. Te gyúrod a gyertyatartót, te fested ki és a szójaviaszt is te öntöd bele. Egyedi lesz és megismételhetetlen. És illatos, hiszen 3 fantasztikus illatolajból választhatod ki a kedvencedet - ezekből ráadásul évszakonként újakat hozunk!

megnézem

Hirtelen azt sem tudod, hogy fogj hozzá? Semmi gond: részletes útmutatót kapsz a csomagban, ami az egész folyamaton végigkalauzol. Semmiféle előismeret vagy extra felszerelés nem szükséges hozzá: ha most van a kezedben életedben először agyag és szójaviasz, akkor is simán meg fogod tudni csinálni.

kipróbálom

A legjobb minőségű alapanyagokat válogattuk össze a KLAE Candle Kitekhez: természetes, ruganyos, levegőn száradó agyagot, növényi alapú, krémes szójaviaszt, gazdag, hosszan tartó illatolajat és a legszebb pasztell, neon és klasszikus akrilfestékeinket.

Próbáld ki egyedül, barátokkal, anyukáddal vagy a szerelmeddel: először pár órányi képernyőmentes, nyugodt alkotást kapsz, majd pedig a saját, egyedi formában és színekben pompázó, illatos szójagyertyádat, ami minden meggyújtásnál emlékeztetni fog, hogy milyen jó érzés lelassulni, nagyokat lélegezni és egy kicsit kikapcsolni az agyunkat.

megnézem

Ajándéknak is jó szívvel ajánljuk: lepj meg valakit egy KLAE Candle Kittel, akiről úgy gondolod, hogy szívesen kipróbálná, akár veled együtt!

Ha pedig kézműves ajándékot adnál, festékeinkkel és betűnyomdánkkal teljesen a kiszemelted ízlésére szabhatod a gyertyádat. Szülinapra, anyák napjára, karácsonyra – vagy csak úgy.

belevágok

Koszold be a kezed a KLAE készletekkel és tölts el pár önfeledt órát az agyaggal a színek, formák és szabad ötletek világában!

KLAE Candle Kit – öntsd bele magad!